Wat zoekt u?

IP Radio versterkt zijn Nederlandstalige aanbod met 5 nationale DAB+ zenders

Gepubliceerd op 5 February 2018

IP zorgt voor vernieuwing in het Vlaamse radio-aanbod. Het biedt voortaan zijn zenders die in DAB+ uitzenden in één product aan. Hierbij zijn 3 nieuwe zenders die de regie in regie nam: VBRO, VBRO Evergreen en Family Radio. Het gaat steeds over zenders met een specifieke programmatie die het aanbod verrijken. Respectievelijk met Nederlandstalige muziek, een focus op 60’s en 70’s en een mix van Pop en Vlaamse muziek. Daarenboven werd Club FM herpositioneerd naar een up-tempo pop-rock zender en gaat TOPradio stevig door met een volledig digitale strategie waarbij DAB+ een belangrijk onderdeel is.

De regie biedt de radio’s samen aan in 1 package, BLAST genaamd, voor een campagne van minimum een week. Zo bereikt men niet alleen de klassieke luisteraar maar ook nieuwe die via DAB+ luisteren.

Meer en meer wagens zijn immers uitgerust met DAB+ én de Vlamingen zijn zich meer bewust van het aanbod. Volgens de CIM Establishment Survey luistert nu al meer dan 10% naar DAB+.

In Vlaanderen is DAB+, de digitale radiotechnologie met hoogwaardige geluidskwaliteit, in volle opmars en wordt dé norm om radio te luisteren. Naast een perfect digitaal HD radiosignaal biedt DAB+ tal van innovatieve mogelijkheden zoals extra nieuwsinformatie, betere verkeersinformatie enz. en zendt bovendien nationaal uit.

JOBS

Bent u benieuwd en wilt u bij ons komen werken? Hier vindt u al onze vacatures en stages.