Wat zoekt u?

IP Radio gaat voluit voor digitale audio met Adswizz

Gepubliceerd op 24 February 2016

IP radio gaat voluit voor digitale audio naast het huidige radio-aanbod. Hiervoor sloot het een overeenkomst met AdsWizz, de Belgische wereldspeler in audio-adserving.

Naast het gebruik van de Adswizz adserving technologie, breidt de regie ook haar portfolio uit met de exclusieve regie van Adwave, het audio network van Adswizz en dit voor de Belgische inventory van beluisterde buitenlandse audio/radio.

IP pionierde jaren geleden als door als eerste audio pre-roll’s aan te bieden. Het heeft ook als enige een volledig digitale radio in haar aanbod met Chérie FM. Door de exclusieve samenwerking ontstaat nu een groot Belgisch audio pre-roll en mid-roll aanbod. Het nieuwe aanbod van 7 miljoen maandelijkse luistersessies zal als “stand alone” aanbod worden samengevoegd met het bestaande pre-roll aanbod op de radio’s in regie bij IP.

Als kers op de taart is deze digitale audio reclame, dankzij de technologie van Adswizz, niet te stoppen door AdBlockers.

Steve Van den Audenaerde (IP Radio) : “We zijn zeer blij met een referentie als AdsWizz samen te werken. Digitale Audio is een perfecte aanvulling van ons radio-aanbod waarmee we op een vernieuwende wijze kwantiteit en kwaliteit zullen toevoegen aan de campagnes van onze klanten”.

Brieuc Verwilghen (AdsWizz) : “Met een solide partner als IP Belgium zijn we zeker om de luisteraars van buitenlandse audio/radio aan te bieden via een regie die de visie en de strategie heeft om het audio aanbod breder te zien dan traditionele radio-spelers. Ze heeft het juiste “DNA” om ons te vertegenwoordigen.”

Over AdsWizz
AdsWizz is een een leidinggevende wereldwijde aanbieder van technologische advertentie-oplossingen voor de digitale audio en radio industrie. Haar server-side oplossingen en wereldwijde audio adexchange biedt aan adverteerders unieke targetting oplossingen en biedt aan audio-uitgevers krachtige nieuwe manieren om hun bereik te commercialiseren. Dit maakte dat AdsWizz snel een bron werd voor vele van de werelds meest prominente creatieve advertentie netwerken, agentschappen en digitale audio uitgevers.

Over IP Belgium
Van alle grote Belgische reclameregies is IP degene die haar activiteiten uitvoert voor de ruimste waaier aan media: TV, Radio, Press en New Media. IP Radio is de enige nationale radioregie. Ze werkt voor de grootste Franstalige radiozenders: Bel RTL, Radio Contact, Nostalgie, FUN Radio, Mint en Chérie FM als ook voor Nostalgie, TOPradio en Club FM in Vlaanderen.

Meer weten op IP Belgium, Adswizz, IP Radio, Radio

JOBS

Bent u benieuwd en wilt u bij ons komen werken? Hier vindt u al onze vacatures en stages.