Wat zoekt u?

IP breidt digitaal uit met DEEZER

Gepubliceerd op 10 March 2016

Het internationale streaming platform Deezer vertrouwde de reclameregie voor audio, video en display toe aan IP. Vanaf april zal IP exclusief de reclameregie voor Deezer verzorgen: IP Radio voor de audio en de volledig geïntegreerde campagnes, IP TV voor de video en het IP Adex platform zal worden ingezet voor de display advertenties.

Na het recent in regie nemen van AdWave, het Belgische audio netwerk van AdsWizz, breidt IP hiermee gevoelig het digitale aanbod uit. Bij IP radio wordt de inventaris voor de audio pre-roll en audio mid-roll gevoelige versterkt met de toetreding van Deezer. De regie voegt de kwalitatieve omgeving van Deezer eveneens toe aan het bestaande premium video en display aanbod.

Steve Van den Audenaerde, Directeur IP Radio : “Luisteren naar streaming audio-diensten is snel het luisteren naar eigen muziek aan het vervangen. Dat online luisteren kan nu worden aangeboden aan adverteerders. Voor IP is het dus logisch om met DEEZER de stap van radio naar streaming te maken. Door deze samenwerking breidt IP haar digitaal multiplatform aanbod nog verder uit. Maar ook voor video en display bieden we als multimedia regie aan de adverteerder de beste oplossing aan op het snelgroeiende DEEZER”.

Fabrizio Gentile, Managing Director Benelux Deezer: “IP heeft de gewoonte om groeiende en nieuwe projecten in regie te nemen. Ze heeft ook als enige een Frans- en Nederlandstalig aanbod. Die attitude en dat “Belgische” linken ze aan een interne multimediale structuur die ons erg aansprak. We kunnen ons nu volledig richten op de snelle groei van ons platform, terwijl IP DEEZER zal versterken op de reclamemarkt.”

Over Deezer
Deezer is een voortrekker op het vlak van muziekstreaming en biedt zijn dienst aan in meer dan 180 landen, met maandelijks 16 miljoen actieve gebruikers en wereldwijd 6 miljoen betalende abonnees. Deezer voorziet gratis en op om het even welk apparaat toegang tot ‘s werelds grootste catalogus, met meer dan 40 miljoen nummers en ruim 30.000 radiostations. Dankzij Deezer Elite hebben muziekliefhebbers over de hele wereld toegang tot audio in hoge definitie. Het mondiale redactieteam van Deezer zoekt de beste muziek door het beste van mens en machine te combineren, en haar algoritmische aanbevelingen helpen muziekfans nummers te ontdekken die hen echt aanspreken. Deezer is beschikbaar op uw favoriete apparaat: smartphone, tablet, pc, laptop, hifiketen, slimme auto of smart-tv. Deezer is opgericht in 2007 als een particulier bedrijf, heeft zijn hoofdzetel in Parijs en kantoren in San Francisco en in de rest van de wereld. Deezer kan momenteel gratis worden gedownload op iPhone, iPad, Android- en Windows-apparaten, en op het web.

Over IP Belgium
Van alle grote Belgische reclameregies is IP degene die haar activiteiten uitvoert voor de ruimste waaier aan media: TV, Radio, Press en New Media. IP Radio is de enige nationale radioregie. Ze werkt voor de grootste Franstalige radiozenders: Bel RTL, Radio Contact, Nostalgie, FUN Radio, Mint en Chérie FM als ook voor Nostalgie, TOPradio en Club FM in Vlaanderen. Bij televisie vertegenwoordigt IP RTL TVi, Club RTL, Plug RTL. IP commercialiseert eveneens een breed digitaal aanbod , gedeeltelijk via het programmatic platform IP Adex.

Meer weten op IP Belgium, Deezer, IP Radio

JOBS

Bent u benieuwd en wilt u bij ons komen werken? Hier vindt u al onze vacatures en stages.