Que
cherchez-vous ?

IP Belgium heeft een nieuwe pijl op zijn boog: Arrow, het digitale data-driven targeting aanbod van de regie op video, audio en display

Publié le 1 février 2018

Op 1 februari vult IP Belgium zijn ruime waaier van digitale oplossingen verder aan met Arrow, zijn data-driven targeting aanbod.

Arrow komt de rangen van het digitale aanbod van IP versterken met zijn gekwalificeerde bereiksegmenten en content, via zijn door Lotame gerunde Data Management Platform. Dankzij dit DMP kan IP alle op de domeinen van RTL beschikbare data bij elkaar voegen en zijn internetgebruikers indelen volgens hun socio-demografische profiel (CRM en login), surfgedrag, gelijkenissen en interesses.

Het gaat om een multimedia targeting aanbod met maar liefst 84 actieve segmenten. Op die manier kan de adverteerder zijn boodschap nauwkeurig richten en zijn kerndoelgroep bereiken in een premium omgeving, op alle formats (video, audio en display), cross-device (desktop en mobile) en via alle verkoopskanalen (rechtstreekse verkoop en in programmatic buying).

Dit targeting aanbod omvat ook retargeting: IP zorgt voor een maandelijkse activering met de creatie van nieuwe “top topical” segmenten om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de strategieën van zijn partners.

Het targeting aanbod Arrow is vanaf nu beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.ipb.be of stuur een mailtje naar info@ipb.be.

En savoir plus sur : IP Belgium, Arrow

JOBS

Vous êtes curieux et intéressés à nous rejoindre ? Retrouvez ici nos offres d’emplois et stages.