Wat zoekt u?

RTL Belgium haalt de “Randstad Award voor de aantrekkelijkste werkgever van Brussel” binnen

Gepubliceerd op 27 October 2016

Afgelopen donderdag kende Randstad aan RTL Belgium de titel van aantrekkelijkste werkgever van Brussel toe.

Deze prijs is gebaseerd op het oordeel van een panel van 1500 inwoners van het Brussels Gewest en vormt een erkenning voor jarenlange inspanningen.

Randstad Award voor de aantrekkelijkste werkgever van Brussel

Als mediabedrijf staat RTL Belgium dagelijks in rechtstreeks contact met zijn klanten. Meer dan elk ander bedrijf moeten we er dan ook op toezien dat wat we laten zien volledig overeenstemt met wat er ook echt binnen de muren van RTL House gebeurt.

“Via onze verschillende kanalen willen we een RTL-ervaring aanbieden die bestaat uit een mix van nabijheid, emoties en entertainment. Dat doel is alleen haalbaar als het past bij het reële klimaat waarin de teams van RTL Belgium werken”, vertelt Philippe Delusinne, afgevaardigd bestuurder van RTL Belgium. “Het is voor RTL Belgium als Belgisch werkgever en voor alle medewerkers een hele eer te weten dat de Brusselaars massaal voor RTL Belgium willen werken”.

“De afgelopen jaren hebben we tal van maatregelen genomen om het welzijn op het werk te verbeteren, contacten tussen collega’s te stimuleren en het leven binnen de onderneming aangenamer te maken”, merkt Human Resources Manager Sandrine Gobbesso op. “We zijn ervan overtuigd dat iemand die graag komt werken, wat zijn functie ook is, een onmiskenbare invloed heeft op de perceptie van onze activiteiten en van het bedrijf in het algemeen”.

Op een moment waarop de mediasector grondig door elkaar wordt geschud, toont deze prijs duidelijk dat het publiek gehecht is aan een groot, gevestigd merk.

De titel van aantrekkelijkste werkgever brengt een bedrijf onder de aandacht waarin doorgaans heel wat functies onzichtbaar blijven die nochtans onmisbaar zijn voor het vlotte verloop van de activiteiten.

In feite beloont de prijs alle medewerkers van RTL Belgium, die samen elke dag weer een plek maken waar het aangenaam werken is. Het is dan ook een waardevolle bekroning.

Meer weten op Randstad Award, RTL Belgium

#MEER

JOBS

Bent u benieuwd en wilt u bij ons komen werken? Hier vindt u al onze vacatures en stages.