Wat zoekt u?

ONZE MERKEN

Elke week stemmen er meer dan 3,2 miljoen tv-kijkers af op een van de drie zenders van de RTL-familie. Op de radio spreken Bel RTL en Radio Contact bijna 1,7 miljoen luisteraars aan. En op de digitale platformen bereikt RTL wekelijks eveneens bijna 1,7 miljoen internetgebruikers.
Snelle Toegang
 • RTL TVI is de toonaangevende televisiezender in Franstalig België. RTL TVI staat dicht bij de kijkers en programmeert op gezinnen gerichte en evenementiële uitzendingen en content. Hij brengt heldere informatie uit de eigen omgeving, grote ontspanningsprogramma’s, sport, film, series en exclusieve evenementen.
  Volg ons op
 • Club RTL is de tweede algemene televisiezender van de RTL-familie. Hij mikt sterk op emoties en legt de nadruk op actie, sport, series en klassieke films om met de hele familie te (her)bekijken.
  Volg ons op
 • Plug RTL is de lifestyle televisiezender, trendy en fun. Hij zet vooral in op cultprogramma’s, horrorfilms en reality-tv, en neemt zichzelf niet al te ernstig.
  Volg ons op
 • RTLplay is een online televisieservice die je 100 % kunt personaliseren. Op dit platform met videocontent vind je de drie televisiezenders van de groep: RTL-TVI, Club RTL en Plug RTL, plus RadioVision van Bel RTL en Radio Contact, en een aanbod van nieuwe, exclusieve programma’s. Sedert maart 2018 werpt RTLplay zich op als dé aanbieder van replay content in het audiovisuele landschap in Franstalig België en Luxemburg, met bijna één miljoen ingeschreven gebruikers en meer dan anderhalf miljoen bekeken programma’s per maand.
  Volg ons op
 • RTL info is een van de belangrijkste bronnen van informatie in Franstalig België, met zowel lokaal als nationaal en internationaal nieuws, over politiek, economie, sport en bekende figuren, 24/7. RTL info is toegankelijk op alle digitale platformen (web, mobile, radio, TV, idTV ...). RTL Info staat voor meer dan 150 professionele journalisten en cameramensen die iedere dag een volledig overzicht van de actualiteit brengen en uitzenden, onafhankelijk en aansluitend bij de interesses van een ruim publiek. Elke dag raadplegen, bekijken en beluisteren 1.700.000 Belgen RTL Info.
  Volg ons op
 • Bel RTL is een radio … en nog zo veel meer! Op Bel RTL praten mensen met elkaar, word je geïnformeerd, worden er ideeën uitgewisseld, is er ruimte voor ontspanning, zijn we solidair, delen we wat ons overkomt, worden er cadeaus uitgedeeld en mag er gelachen worden. Wie naar Bel RTL luistert, voelt zich opgepept, in contact met de wereld, gestimuleerd, goedgehumeurd en vooral: hij of zij voelt zich thuis, onder gelijken! Bel RTL, uw beste momenten.
  Volg ons op
 • Radio Contact zet het leven van elke dag op muziek met alle ‘Feel Good’ hits van het moment … en de beste songs van vroeger! De muziekzender is er voor alle generaties. Je krijgt er de hele dag door het gezelschap van je favoriete presentatoren, zodat je altijd in een opperbeste stemming verkeert. Beluister ook al onze digitale zenders op radiocontact.be: Contact 2000, Contact Gold, Contact Kids, Contact Lounge, Contact Love, Contact Mix , Contact Plus en Contact Urban. Met Radio Contact loopt alles goed!
  Volg ons op
 • MINT, de pop-rock radio.

  24 uur per dag, de beste pop- en rockhits voor alle generaties.
 • IP Belgium is een reclameregie die haar activiteiten uitvoert voor de ruimste waaier aan media in België: TV, Radio en Digital. De slagzin van de regie “straight to the heart” illustreert mooi haar intentie om merken de kans te bieden hun doelgroep op een doeltreffende, creatieve en vernieuwende manier te bereiken via het meest geschikte kanaal. Haar belangrijkste opdracht is niet alleen de reclame-investeringen van adverteerders en hun mediacentrales optimaliseren, maar ook de reclame-inkomsten van haar mediaklanten.
  Volg ons op
 • Het doel van de Télévie is fondsen werven om onderzoek te financieren en onze kennis te vergroten in de strijd tegen leukemie en kanker, zowel bij kinderen als volwassenen. De giften zijn afkomstig van particulieren en bedrijven, maar daarnaast zijn er ook de opbrengsten van de verkoop van producten en initiatieven die mensen het hele jaar door organiseren in heel het Waalse en het Brusselse Gewest.
  Volg ons op
 • Via RTL Podcasts kunt u de programma’s van Bel RTL geheel of gedeeltelijk beluisteren of herbeluisteren, en hetzelfde geldt voor eigen producties en producties van derden rond uiteenlopende onderwerpen zoals mode, humor, sport anders bekeken, radio, achter de schermen bij tv-reportages en strips.
  Volg ons op