Wat zoekt u?
GUILLAUME 
COLLARD

GUILLAUME
COLLARD

Chief Executive Officer
De 37-jarige Guillaume Collard, afgestudeerd als handelsingenieur aan de UCLouvain, is op 13 juni 2022 aan de slag gegaan als CEO van RTL Belgium. Voordien bekleedde hij sleutelposities binnen de mediagroep Eleven Sports: hij was Managing Director BeLux, lid van de Raad van Bestuur en Chief Rights Acquisition & Distribution. Voordat hij bij Eleven in dienst trad, was hij bij Proximus verantwoordelijk voor innovatie op het vlak van marktonderzoek en hoofd contentstrategie.
LAURENCE
VANDENBROUCK

LAURENCE
VANDENBROUCK

General Counsel, Chairwoman of the Ethics Committee
Laurence Vandenbrouck is licentiaat rechten, gespecialiseerd in mediarecht en de rechten van informatie- en communicatietechnologie. Ze begon haar carrière als attaché op het kabinet van een Waalse minister van technologische ontwikkeling en onderzoek, sectie multimedia. Ze was vervolgens juridisch adviseur bij de "Conseil Supérieur de l'Audiovisuel". Ze kwam bij RTL Belgium in 2002.
LAURENT
HAULOTTE

LAURENT
HAULOTTE

News Director
Laurent Haulotte is geboren in Ottignies. Hij startte bij RTL als journalist in 1994, presenteerde 11 jaar het journaal en is nu News Director.
DIDIER
LEFEVRE

DIDIER
LEFEVRE

Strategy & Data Analytics Director
Didier Lefèvre is Namenaar en begon zijn carrière bij IP Belgium in 1993. In 1999 werd hij marketing directeur bij IP in Parijs. Sinds 2011 is hij Strategic Business Development Director bij RTL Belgium.
STÉPHANE
GEERTS

STÉPHANE
GEERTS

Human Resources and General Services Director
Stéphane Geerts is geboren in Brussel. Hij startte zijn carrière bij RTL in 1984. Hij is directeur algemene diensten sinds 2001. Hij is tevens ook Vice President of Internal Services binnen de RTL Group in Luxemburg. Hij is benoemd tot Human Resources Director in 2018.