Solliciteren

RTL Belgium maakt deel uit van de RTL Group, die gevestigd is in het Groothertogdom Luxemburg. De RTL Group is Europees marktleider in de ontspanningssector via het aandeelhouderschap in 80 televisiezenders en radiostations, en ook nog in productiehuizen en bedrijven gespecialiseerd in online video over de hele wereld. De RTL Group is een dochterbedrijf van het internationale mediabedrijf Bertelsmann.

RTL beheert de televisiezenders RTL TVI, Club RTL en Plug RTL voor de Belgische Franstalige markt. Het beheert verder ook de radiozenders Bel RTL en Radio Contact, via de bedrijven Inadi nv en Cobelfra nv. IP, de reclameregie – een van de belangrijkste op de Belgische markt – vervolledigt de dienstverlening van de RTL.

  • U wenst te solliciteren voor een vacature bij RTL Belgium? Ga dan in op de job die u aanspreekt en stuur uw kandidatuur online in (CV en motivatiebrief).
  • Je bent een student en op zoek naar een stage (met geldige toestemming van je school of universiteit)? Stuur je gedetailleerde verzoek online in, via de rubriek STAGES.

Er zijn ook nog andere jobs beschikbaar binnen de RTL Group.

Jobs en stages

Si aucune offre ne correspond à ce que vous recherchez, vous pouvez postuler spontanément

Solliciteer